Kerem Ökten şiddeti artarak devam edecek diyerek uyardı! Kışlıklarınızı hızlıca çıkarın! O tarihten sonra bir anda buz kesecek..

Kerem Ökten şiddeti artarak devam edecek diyerek uyardı! Kışlıklarınızı hızlıca çıkarın! O tarihten sonra bir anda buz kesecek..

Türkiye son aylarda karışık meteorolojik olaylar ile karışmaya devam ediyor. Bir gün sıcak bir gün soğuk hava etkisini gösterirken meteoroloji uzmanı Kerem Ökten o tarihi işaret ederek soğuk havaların yolda olduğunu duyurdu. Her gün daha da artarak devam edecek. İşte tüm detaylar…

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Türkiye son aylarda değişik hava olayları ile karşılaşırken uzman isim o tarihi işaret etti. Ekim ayında yağışların artacağını belirten uzman isim her gün artış göstererek devam edeceğini aktardı. İşte tüm detaylar…

BİR ANDA SOĞUYACAK

Eylül ayı sonuna yaklaşırken sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olması herkesi tedirgin ediyor. Özellikle büyük şehirlerdeki barajların boşalması ile tehlike çanları çalarken uzman isimlerden açıklamalarda peş peşe geliyor. Kuraklık tehlikesi her geçen gün artış gösterirken meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, 27 Eylül'e işaret etti. Sıcaklıkların düşmesini bekleyen herkes 27 Eylül sevinci yaşıyor. Müjdeyi veren meteoroloji uzmanı sıcaklıkların düşüşe geçeceğini duyurdu.

siddetli-yagis.jpg

27 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

27 Eylül tarihinden itibaren sıcaklıkların yavaş yavaş düşeceğini dile getiren Ökten, Bu tarihe kadar yüksek sıcaklıkların görüleceğini aktardı. Ekim ayında yağış yolu göründüğünü belirten Kerem Ökten, yağış miktarının her ay katlanarak artacağını vurguladı. Kasım ayı da yağışlara teslim olacak. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile güncel hava durumunu açıklayan Kerem Ökten şu sözleri dile getirdi:


“27 Eylül'den itibaren sıcaklıklar düşmeye başlıyor. 27 Eylül'e kadar ise sıcaklıklar yüksek. Bugünden de daha sıcak olacak... Ekim ayı yağışlarla geliyor. Her ay yağış miktarı artacak. Kasım daha da yağışlı...”

canakkale-atikhisar-baraji.jpg

BARAJLAR KIRMIZIDAN YEŞİLE DÖNECEK

En büyük problemlerden biri barajların doluluk oranı olarak karşımıza çıkarken vatandaşlar da bu durumdan tedirgin oluyor. Susuzluk tehlikesi her geçen gün artış gösterirken meteoroloji uzmanı Kerem Ökten yeşil ışık yaktı. Bir takipçisinin "Barajlar yüzde 100 diyor muyuz hocam" sorusunu yanıtlayın Ökten, "Evet" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN