Herbalife, Türkiye’deki 25. yılını kutladı

Herbalife, Türkiye’deki 25. yılını kutladı

Beslenme alışkanlıklarını iyileştirme misyonuyla kurulan Herbalife, Türkiye’deki 25. yılın kutladı. Kadın girişimcilere desteklerini açıklayan Herbalife Türkiye Genel Müdürü Naime Yalçın, "Mikro girişimcilikte kadınların yarattığı farkı her geçen gün daha çok görüyoruz. Kadınlar iş gücüne katıldıkça sosyal ve kamusal alanda da daha çok söz sahibi oluyor ve yalnızca ekonomide değil toplumsal gelişmeye de katkı sağlıyor" ifadelerine yer verdi.

Herbalife’ın Türkiye’de yürüttüğü faaliyetlerin 25. yılını, Ayşegül Tuncer’in ev sahipliğinde, Herbalife Türkiye Genel Müdürü Naime Yalçın katılımıyla düzenlenen davette iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. 25 yılının kazanımlarının paylaşıldığı davette, Herbalife’ın en sevilen ve en yeni ürünlerini deneme imkânı bulan davetliler, beslenme alışkanlıkları hakkında en güncel bilgileri de aldı.

'DAHA ÇOK KADIN GİRİŞİMCİYE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ'

Etkinlikte yaptığı konuşmada Herbalife International’ın ABD’de kurulduğu 1980 yılında bu yana hızla büyüdüğünü belirten Herbalife Türkiye Genel Müdürü Naime Yalçın, bugün 95 ülkede 11 bin girişimciyi istihdam eden büyük bir şirket olduklarını söyledi.

Türkiye’de ise en büyük başarılarından birinin kadın istihdamına sundukları katkı olduğunun altını çizen Yalçın, şöyle konuştu: Herbalife ailesinin distribütörleri çoğunlukla kadın ve gençlerden oluşuyor. Çok dinamik, enerjik, güvenilir ve iletişim güçlü bir distribütör ağımız var. Biz onları mikro girişimci olarak konumlandırıyoruz. Mikro girişimcilikte kadınların yarattığı farkı her geçen gün daha çok görüyoruz. Kadınlar iş gücüne katıldıkça sosyal ve kamusal alanda da daha çok söz sahibi oluyor ve yalnızca ekonomide değil toplumsal gelişmeye de katkı sağlıyor.”

whatsapp-image-2023-06-02-at-10-40-28.jpeg

'EN ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ KADIN GİRİŞİMCİLER'

Kadınların iş gücüne katılımının artması için özel sektöre büyük görevler düştüğünü belirten Yalçın, “Kadınların daha çok desteklenmesi, iş gücüne katılımın başlıca hedefler arasında yer alması şart. Biz Herbalife olarak, kadın girişimcileri en önemli gücümüz olarak görüyoruz ve daha çok kadın girişimciye ulaşma hedefiyle çalışıyoruz” dedi.

Türkiye’de çalışma hayatına yeni adım atan, ek gelir sağlamak isteyen veya kariyerine doğrudan satışla devam etme kararı alan distribütörler; Herbalife bünyesinde uzmanlar tarafından sunulan eğitimlerle liderlik, girişimcilik ve beslenme gibi konularda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.

Türkiye’deki 25. yılında Herbalife’ın sevilen ve güvenilir bir marka olmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Yalçın, bu başarıda distribütörler, çalışanlar ve tüketicilerinin büyük payı olduğunu belirtti.

Herbalife, kilo kontrolüne destek olan ürünleriyle öne çıktığı Türkiye pazarında; bugün beslenme, takviye gıda, aktif yaşam ürünleri, kişisel bakım ve sporcu beslenmesine kadar pek çok farklı ürün portföyüyle tanınıyor. Herbalife, günün beslenme trendlerine ve kaliteli yaşam anlayışına uygun olarak, ürünlerini tüketicilerin damak zevkini de ön plana alarak çeşitlendirmeye devam ediyor. Son olarak satışa sunduğu yeni toz takviye edici gıda H24 LiftOff Max; C Vitamini, B6 ve B12 vitaminleri bakımından yüksek içeriğiyle tüketicilerle buluştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN