Herkes tabana kuvvet diyecek! Toplu taşımaya zam geldi, fiyatlar sil baştan değişti! İşte yeni tarife…

Herkes tabana kuvvet diyecek! Toplu taşımaya zam geldi, fiyatlar sil baştan değişti! İşte yeni tarife…

Artan fiyatlar vatandaşın cebini zorlarken bir zam da toplu taşımaya geldi.Artan fiyatlardan sonra vatandaşlar toplu taşıma kullanmak yerine tabana kuvvet diyecek. Tüm rakamlar sil baştan değişti güncel liste belli oldu.

Zonguldak Kilimli arasında hizmet veren halk otobüslerinde biniş ücretlerine zam yapıldığı duyuruldu. Zam kararını açıklayan Kilimli Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Ömer Şahintürk, fiyat tarifesini de duyurdu.

ZONGULDAK'TA ZAMLI ULAŞIM

Zonguldak ile Kilimli arasında seyahat edecek olan yolculara kötü haber verildi. Artan fiyatları ardından toplu taşıma ücretlerine yapılan zamlarda vatandaşın cebini yakıyor. Zonguldak Kilimli arasında sivil yolculuk yapan vatandaşlar 32 TL ödeme yaparken öğrenciler 24 TL ödeme yapacak.

kilimli-otobus.jpgZonguldak-Gelik arası seyahat edecek olan sivil yolcuları için ücret 36 TL olurken öğrenciler için bu rakam 28 TL olarak belirlendi. Hisararkası Zonguldak arası seyahat yapacak sivil yolcular 30 TL öğrenciler liste 22 TL ödeyecek.

Artan akaryakıt fiyatlarından sonra toplu taşıma zamları da Kaçınılmaz olduğu. Zonguldak Kilimli tren yolculuğunun bilet fiyatları ise 40 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN