Hırsız duvardan inerken hırsızlarla karşılaştı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde aynı anda iki farklı hırsızlık olayının yaşandığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İki hırsızında kaçarken birbirleriyle denk gelmesi ortaya değişik görüntüler çıkardı.

Gaziantep’te aynı anda iki farklı hırsızlık olayının yaşandığı anlar ortaya ilginç görüntüler çıkardı. Bir işyerinden demir parçasını çalan hırsızın kaçarken karşısında, farklı bir iş yerinin klima ünitesini çalan bir başka hırsızla denk gelmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, merkez Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesi'nde 30 Mart gecesi yaşandı.

İddiaya göre bir işyerine tırmanarak giren hırsız, işyerinin klima ünitesini çaldı. Klima ünitesini çaldığı esnada duvardan inen hırsız, o sırada başka bir işyerinde hırsızlık yapan iki kişi ile karşılaştı. Hırsızlık anları ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızlık zanlılarının rahat tavırları pes dedirtirken, hırsızların karşılaşması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN