HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu pusulasını düşürdü, oyu belli oldu

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu oy kullandığı sandık başındayken pusulayı zarftan çıkarırken düşürdü. O anlar kameraya yansırken Yapıcıoğlu'nun hangi adaya oy verdiği de kameralar tarafından görüntülendi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, Başakşehir'de oyunu kullandı. Sabah saatlerinde parti yöneticileri ile okula gelen Yapıcıoğlu, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra oyunu kullandı.

Yapıcıoğlu, oyunu kullandıktan sonra sandık başında pusulasını kontrol etmek isterken zarfı ve pusulayı elinden düşürdü. Yapıcıoğlu'nun hangi adaya oy verdiği kameralar tarafından da görüntülendi.

'SANDIKTAN ÇIKANI HERKES KABUL ETMELİ'

Oy kullanma işleminin ardından gazetecilere açıklama yapan Yapıcıoğlu, "14 Mayıs'ta sandıkların başına gittik, seçimler tamamlandı ama cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. İlk defa ikinci tur oluyor, bu da ikinci seçim. Hayırlı olsun kazasız belasız kavgasız görüntüsüz bir şekilde seçimler sonuçlanır. Milletimizin iradesi en sağlıklı şekilde tamamıyla sandığa yansır ve sandığa yansıyan irade neyse olduğu gibi oradan çıkar. Sonuç ne olursa olsun sanıktan çıkanı herkes kabul etmeli. Ben inanıyorum ki milletimiz engin sağduyuyla en hayırlı olanı takdir edecektir" dedi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir