Hüseyin Bayındır'ın adaylığı düşürülmüştü: İYİ Parti'nin yeni Mamak adayı belli oldu

Hüseyin Bayındır'ın adaylığı düşürülmüştü: İYİ Parti'nin yeni Mamak adayı belli oldu

Hüseyin Bayındır'ın adaylığının düşürülmesinin ardından İYİ Parti'nin yeni Mamak belediye başkan adayı belli oldu. İYİ Parti Ankara İl Başkanlığından yapılan açıklamada, "Mamak Belediye Başkan adayımız Sn. Kevser Koyuncu Ofluoğlu olarak belirlenmiştir." denildi.

İYİ Parti'nin yeni Ankara Mamak belediye başkan adayı İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Emekli Albay Kevser Koyuncu Ofluoğlu oldu.

iyi-parti-mamak-belediye-baskan-adayi-kevser-koyuncu-ofluoglu.jpg

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Mamak Belediye Başkan adayımız Sn. Kevser Koyuncu Ofluoğlu olarak belirlenmiştir. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz. Ankaramıza hayırlı uğurlu olsun."

NE OLMUŞTU?

CHP’den Ankara Mamak Belediye başkanlığına aday adayı olan ancak partisi tarafından üçüncü kez aday gösterilmeyen Hüseyin Bayındır CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçmişti. İYİ Parti’nin Mamak adayı olan Bayındır’ın adaylığına CHP itiraz etmişti.

Ankara İl Seçim Kurulu, Bayındır’ın daha önce CHP’den aday adayı olup merkez yoklamasına katılması nedeniyle adaylığının düşürülmesine karar vermişti.

İYİ Parti'ye yeni adayı bildirmesi 3 Mart'a kadar süre verilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN