İBB duyurdu: Haliç Su Sporları Merkezi açıldı

İBB duyurdu: Haliç Su Sporları Merkezi açıldı

İBB, Haliç Su Sporları Merkezi’ni, İletişim Koordinatörlüğü ve Spor İstanbul iş birliğiyle bugün düzenlenen Uluslararası Kürek Yarışları’yla açtı. Açılışa katılan Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığım paylaşımda, "Değişim çok güzel oldu" ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç’teki Su Sporları Merkezi’nin açılışında, "Dünyada buradaki kürek yarışlarındaki sporcuların performansıyla güzelleşen görüntü bence takdire şayan. Bu merkezin çok önemli bir konuma erişeceğini görüyoruz. Sporlarının gelişimine öncülük eden merkezlere aday bir yer. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'a kazandırdığımız bu merkezin bu anlamda faaliyetleri etkin bir şekilde devam edecek" dedi.

'DEĞİŞİM ÇOK GÜZEL OLDU'

İBB, Haliç Su Sporları Merkezi’ni, İletişim Koordinatörlüğü ve Spor İstanbul iş birliğiyle bugün düzenlenen Uluslararası Kürek Yarışları’yla açtı. Açılışa İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Merkezin önemli bir konumda olduğuna değinen İmamoğlu, şunları söyledi:

fyvvht-waae3wfl.jpg

'MERKEZDEKİ FAALİYETLER DEVAM EDECEK'

Dünyada buradaki kürek yarışlarındaki sporcuların performansıyla güzelleşen görüntü bence takdire şayan. O bakımdan biz, bu merkezin çok önemli bir konuma erişeceğini görüyoruz. Su sporlarının gelişimine öncülük eden merkezlere aday bir yer. Tabii İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'a kazandırdığımız bu merkezin bu anlamda faaliyetleri etkin bir şekilde devam edecek. Sporun gelişmesine dönük idealleri ve hedefi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’müzde de bir kürek branşının açılmasına karar vermiştik. Onun da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

fyvvht9wcaen7w2.jpg

'5 BUTİK SU SPORU MERKEZİMİZ YAPIM AŞAMASINDA'

Tesiste 174 kano kapasiteli bir kayıkhane var, fitness salonu var, konferans salonu var, hakem kuleleri var, eğitmen odası, soyunma odalarının yer aldığı bir bölümü söz konusu. Tabii 5 butik su sporu merkezimiz de yapım aşamasında, İstanbul’a kazandırmak için çalıştığımızı duyurmak isterim. İlk etapta Avcılar, Beyoğlu, Tuzla, Bostancı, Florya'da yapımına başlanan tesisler; yelken, kano, kürek kulüplerimiz tarafından antrenman amaçlı olarak da kullanabilecek. İstanbul'da su sporlarıyla ilgili kulüplerimizin buralardan en etkin şekilde faydalanmalarını da özenli bir şekilde destekleyeceğiz.

'HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK'

Güzel başarıların elde edildiği bu branşların tam bir eğitim merkezi ve insan yetiştirme merkezi olmasını diliyorum. Haliç'te tam karşımızda duran Feshane'nin, dünya sanatına büyük bir ev sahipliği yapacağı şekliyle 22 Haziran'da açılışını yapacağımızı buradan müjdelemek istiyorum. Umutla çok güzel işler yapacağız ve hiçbir zaman susmayacağız. Her şey çok güzel olacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN