İBB'den gençlere müjde! 7.000 TL ödeme yapılacak! Ekrem Başkan duyurdu

İBB'den gençlere müjde! 7.000 TL ödeme yapılacak! Ekrem Başkan duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden evlenecek olanlara müjdeli haber geldi. İBB Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından milyonlarca genci ilgilendire bir duyuru yaptı. Evlenme yolunda olanlara 7.000 TL ödeme yapılacak. İşte İBB'nin kampanyasına dair detaylar

Sosyal belediyecilikte örnek belediyelerden olan İBB'den evlenecek olan gençlere müjdeli haber geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, aile kuracaklara ve ihtiyaç sahibi çiftlere 7 bin TL'lik evlilik desteği vereceğini duyurdu. İmamoğlu'nun paylaşımı binlerce yorum aldı

ekrembaskan.jpg

İMAMOĞLU'NDAN EVLİLİK ÖDEME DESTEĞİ!

Seçim çalışmaları için il il gezen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından İstanbullular için bir kampanya daha duyurdu. Son yıllarda evlenecek olanları zorlayan fiyatlar gençleri karamsarlığa iterken, İmamoğlu'ndan gençlere destek geldi.

ibb.jpg

10 BİN ÜZERİ ÇİFTE 7000 TL ÖDEME YAPILACAK

Evlilik yolunda olan ve İstanbul'da yaşayan yeni çiftlere İBB tarafından 7000 TL ödeme desteği verilecek.

191652-006.jpg

Evlilik desteği kapsamında 1 kereye mahsus olacak şekilde 10 bin yeni evlenecek çifte 7.000 TL verileceğini duyurdu.

evlilikdestegi.jpg

Dar gelirli ve özellikle anneler için yaptığı düzenlemelerle bilinen İBB, bu kez evlenecek çiftleri sevindirdi. Başvuru ve şartları İBB'nin sitesinden öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN