İBB'den Ramazan jesti: O saatten sonra müzelere giriş ücretsiz olacak!

İBB'den Ramazan jesti: O saatten sonra müzelere giriş ücretsiz olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müze ziyaretleri yapmak isteyen İstanbulluları sevindirecek bir haber geldi. Ramazan ayı boyunca iftardan sonra müze ziyaretleri ücretsiz olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca iftardan sonra kendi kuruluşuna bağlı müzelerin ücretsiz olacağını duyurdu.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılan haberde İBB'ye bağlı Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 müzelerinin Ramazan ayı boyunca iftar saatinden sonra ücretsiz ziyaret edileceği duyuruldu.

yerebatan.jpg
İBB'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ramazan ayı boyunca iftardan sonra müzelerimiz İstanbullulara ücretsiz olacak. Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzelerimizi Radar İstanbul uygulamamız ile ziyaret edebilirsiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN