İbrahim Kalın'dan üstad Karakoç açıklaması: Örnek bir hayat yaşadı

İbrahim Kalın'dan üstad Karakoç açıklaması: Örnek bir hayat yaşadı

Şair, yazar ve fikir adamı Sezai Karakoç, 88 yaşında hayata veda etti. Karakoç, Diriliş Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yavuz’un KARAR’a verdiği bilgiye göre bugün saat 13.00 sularında İstanbul’daki evinde vefat etti. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Karakoç'un vefat haberinin ardından bir açıklama yaptı. Kalın, "Geride örnek bir hayat, sağlam bir fikir örgüsü ve büyük bir edebî miras bıraktı" dedi.

Şair, yazar Sezai Karakoç, hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Karakoç'un vefat haberi üzerine Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Kalın paylaştığı mesajında, "Diriliş şairi Üstad Sezai Karakoç rahmet-i Rahman'a kavuştu. Örnek bir hayat, sağlam bir fikir örgüsü ve büyük bir edebî miras bıraktı geride. Mevla mekanını cennet, makamını âli, ruhunu şâd eylesin." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN