İçişleri'nden 'kaos' uyarısı: Hedefledikleri, şahıslar değil demokrasidir

İçişleri'nden 'kaos' uyarısı: Hedefledikleri, şahıslar değil demokrasidir

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından İçişleri’nden art arda açıklama geldi. Bakan Yardımcısı Erdil, “Hedefledikleri, şahıslar değil demokrasidir, milli iradedir” dedi. Çataklı ise “Hem şeytanı taşlar, hem tavafı yaparız! İtler istedi diye atlar ölmez!” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ve İsmail Çataklı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Peker'in kaos peşinde olduğunu belirten Erdil, şu ifadeleri kullandı:

Millet iradesine karşı sufli ilişkiler ile kaos çıkarma peşinde koşanlar bilmelilerdir ki, ahali âlim olmasa da ariftir. Bu oyunları görmekte ve bilmektedir.

Sufli ve grift ilişkiler ile devlet bekasını hedef alanlar bilmeliler ki,

İç ve dış kirli ittifaklar ifşa olmuş ve niyetleri ortaya çıkmıştır.

Hedefledikleri, şahıslar değil demokrasidir, milli iradedir..

Millet her zaman bunları alt edecek kudret ve azme sahiptir..

ÇATAKLI: İTLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ise "PKK -DHKP-C -FETÖ -MAFYA -ABD, BAE ve içerideki uşakları... Gayrı milli kim varsa hepsi bir arada!" diyerek, "Resim net! Sizi görüyoruz! Hem şeytanı taşlar, hem tavafı yaparız! İtler istedi diye atlar ölmez!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (31)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
31 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN