DEVA Partisi’nden Peker tepkisi: Soruşturma başlatılmaması çürümüşlüğün resmi

DEVA Partisi’nden Peker tepkisi: Soruşturma başlatılmaması çürümüşlüğün resmi

DEVA Partisi’nden Sedat Peker’in iddialarının ardından yargının harekete geçmemesine tepkiler art arda geldi. Cumhuriyet Başsavcıları’nın iddialar karşısında sessiz kalmasını eleştiren Yeneroğlu, “Ortada 5 ton uyuşturucu varken re'sen soruşturma başlatmaması çürümüşlüğün resmidir” dedi. Mehmet Emin Ekmen ise “AK Partililer, bu kirli ilişkiler ağını kabullenmekte zorlansa da, gerçeklerle yüzleşmekten başka çareleri yok” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu ve Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen, Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından yargının hala bir işlem yapmamasına tepki gösterdi.

“İçişleri Bakanlığı müfettişleri resen harekete geçemez anlıyoruz” diyen Yeneroğlu, “Fakat ‘bağımsız adaletin temsilcileri’ Cumhuriyet Başsavcılarının bu kadar delil, açıklama ve ortada 5 ton uyuşturucu varken re'sen soruşturma başlatmaması çürümüşlüğün resmidir” ifadelerini kullandı.

Ekmen de AK Partililerin bu kirli ilişkiler ağını kabullenmekte zorlandığını ve gerçeklerle yüzleşmekten başka çareleri olmadığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Türkiye (seküler-dini) illegal yapıları tasfiye edecek birçok fırsat yakaladı ama, maalesef, iktidarı güçlendirme güdüsü belirleyici oldu. Yeni bir Türkiye mümkün!

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Ekmen, “İrademiz var, inancımız var, gücümüz var. Biz bu pisliği temizleriz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN