Sedat Peker'in kardeşi gözaltına alındı

Sedat Peker'in kardeşi gözaltına alındı

Sedat Peker'in Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili iddialarının ardından kardeşi Atilla Peker gözaltına alındı. Gözaltı kararı sonrası Twitter'dan mesaj paylaşan Peker, "Korkut Eken'le Mehmet Ağar'ı neden gözaltına almıyorsunuz, sadece benim kardeşimi alıyorsunuz?" diyerek operasyona tepki gösterdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili açıklamalarının ardından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Peker'in kardeşi Atilla Peker'in Kayaköy Mahallesi'ndeki kiraladığı villada kaldığını belirledi ve operasyon düzenledi.

Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda Atilla Peker (52) ile koruması olduğu belirtilen Yunus Olcay, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Peker'in arabasında ve kaldığı villada yapılan aramada ruhsatsız tabanca ile iki şarjör ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

peker-operasyon.jpg

SEDAT PEKER'DEN SERT TEPKİ GELDİ

Operasyon sonrası Sedat Peker, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sadece kardeşinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Peker, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Devletin kutsallığına inanmış olan şahsım tarafından bunu söylemek çok acı. Ancak namusu maaşı kadar olan bazı bürokratlar; korkut ekenle mehmet ağarı neden gözaltına almıyorsunuz, sadece benim kardeşimi alıyorsunuz?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN