Gelecek Partisi'nden 'Peker' tepkisi: Devlet 3 maymunu oynuyor

Gelecek Partisi'nden 'Peker' tepkisi: Devlet 3 maymunu oynuyor

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Peker'in iddiaları karşısında ‘devletin başı suskun’ yorumunda bulunarak, "Kokain trafiği, intiharlar, cinayet iddiaları gırla giderken, ‘devlet’ 3 maymunu oynuyor” dedi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolu açıklamaları için,"Kokain trafiği, intiharlar, cinayet iddiaları gırla giderken, ‘devlet’ 3 maymunu oynuyor. Devletin başı suskun! Yepyeni bir sistem, hukuk ve yargı düzeni için sandıktan başka çözüm yok" dedi.

Özcan, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Hiç mi utanmıyorsunuz? Susurluk’ta 3 adamın yolu bir arabada kesişti diye raporlar hazırlanan, İçişleri Bak.’nın hapse girdiği günlerden bugüne getirdiniz ülkeyi. Kokain trafiği, intiharlar, cinayet iddiaları gırla giderken, ‘devlet’ 3 maymunu oynuyor. Devletin başı suskun!

Adalet Bakanı suskun! Tamam da nereye kadar? Kaçırdığımız fırsatlar ağır maliyetlerle önümüze düşüyor. Sistem, yargı ve denetim mekanizmaları çözümün değil, adeta sorunun parçası haline gelmiş durumda. Yepyeni bir sistem, hukuk ve yargı düzeni için sandıktan başka çözüm yok!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN