İftar sonrası gelen ölüm!

İftar sonrası  gelen ölüm!

Sakarya'da dün akşam iftar sonrası odasına geçen 29 yaşındaki Musa Alkışçı uzun süre odasından çıkmadı. Alkışçı'yı merak eden aile üyeleri odaya girdiklerinde genci yerde hareketsiz buldu. Alkışçı'nın ölüm sebebi araştırılıyor.

Olay Sakarya Adapazarı'nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ailesi ile birlikte yaşayan Musa Alkışçı iftar sonrasında odasına gitti. Bir süre sonra odaya giren aile, Musa Alkışçı'yı yerde hareketsiz buldu. Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen genç kurtarılamadı.

YAKIN ZAMANDA ANJİYO OLMUŞ

Ailesinin sinir krizi geçirdiği Alkışçı'nın bir süre önce anjiyo olduğu ve kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği düşünülüyor. Alkışçı'nın cesedi kesin ölüm sebebinin öğrenilebilmesi için adli tıpa gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN