İftar sonrası gelen ölüm!

İftar sonrası  gelen ölüm!

Sakarya'da dün akşam iftar sonrası odasına geçen 29 yaşındaki Musa Alkışçı uzun süre odasından çıkmadı. Alkışçı'yı merak eden aile üyeleri odaya girdiklerinde genci yerde hareketsiz buldu. Alkışçı'nın ölüm sebebi araştırılıyor.

Olay Sakarya Adapazarı'nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ailesi ile birlikte yaşayan Musa Alkışçı iftar sonrasında odasına gitti. Bir süre sonra odaya giren aile, Musa Alkışçı'yı yerde hareketsiz buldu. Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen genç kurtarılamadı.

YAKIN ZAMANDA ANJİYO OLMUŞ

Ailesinin sinir krizi geçirdiği Alkışçı'nın bir süre önce anjiyo olduğu ve kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği düşünülüyor. Alkışçı'nın cesedi kesin ölüm sebebinin öğrenilebilmesi için adli tıpa gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN