İki ile hızlı tren müjdesi verildi! Artık 4 buçuk saatte gidilecek: İşte güzergahları

İki ile hızlı tren müjdesi verildi! Artık 4 buçuk saatte gidilecek: İşte güzergahları

İstanbul-Antalya arasına YHT geliyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla İstanbul-Antalya arasına açılacak olan yüksek hızlı tren hattının güzergahını açıkladı. Karaismailoğlu, proje ile iki şehir arası mesafenin 4 saat 45 dakikaya ineceğini duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, birkaç gün önce NTV canlı yayınında duyurduğu İstanbul-Eskişehir-Antalya Hızlı Tren Hattı'nın güzergahını Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

İSTANBUL-ANTALYA ARASI SEYAHAT SÜRESİ 4,5 SAATE DÜŞECEK

'İstanbul- Antalya arasındaki 714 kilometrelik mesafenin Yüksek Hızlı Tren ile 4 saat 45 dakikada aşılacağını belirten Bakan Karaismailoğlu, hattın güzergâhını harita üzerinde bir görsel ile paylaştı.

7 ŞEHİRDEN GEÇİYOR

İstanbul-Eskişehir arası mevcut tren hattının kullanılmaya devam edeceğini kaydeden Bakan Karaismailoğlu, yeni hattın ise Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta üzerinden Antalya'ya varacağını belirtti.

istanbul-antalya.jpg

ESKİŞEHİR-ANTALYA ARASI 2 SAAT 15 DAKİKADA KATEDİLECEK

Yeni proje ile Eskişehir-Antalya arası ulaşım da 2 saat 15 dakikaya düşecek.

AFYONKARAHİSAR İSTASYONUNA ENTEGRE OLACAK

İstanbul - Eskişehir arasında hali hazırda mevcut olan hat ile Eskişehir'den trenle Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Antalya'ya gitmek mümkün olacak.

İnşaatı devam eden Ankara - İzmir hattı ise Afyonkarahisar istasyonuna entegre olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN