İktidarın hedefindeki Haluk Levent'ten iddialara yanıt! "Beni sevenlerden tek bir şey istiyorum" dedi ve yine gönülleri kazandı

İktidarın hedefindeki Haluk Levent'ten iddialara yanıt! "Beni sevenlerden tek bir şey istiyorum" dedi ve yine gönülleri kazandı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin yaralarını sarmak için mücadele ederek enkaz altındaki afetzedelerin seslerini duyuran AHBAP Derneği kurucusu, ünlü sanatçı Haluk Levent, depremzedelerin yaralarını sarmak için mücadele etmesine rağmen MHP'li Birgol Gür, AK Partili Berk Can Doğan ve iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Turgay Güler tarafından hedef alındı. Haluk Levent, kendisine yönelik açıklamalara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Kahramanmaraş merkezli iki deprem Türkiye’yi yasa boğdu. Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'i savaş alanına çeviren depremler 18 bin 991 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 75 bin 523 vatandaşımızın ise yaralanmasına neden oldu.

Deprem bölgesinde arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlar depremzedelerin yaralarını sarsmak için AFAD ve sanatçı Haluk Levent tarafından kurulan AHBAP'a yardımlarda bulunmaya başladı.

HALUK LEVENT'İ HEDEF ALDILAR

Depremin hemen ardından afet bölgesine giden AHBAP Derneği kurucusu, ünlü sanatçı Haluk Levent, sanatçılara, sporculara, kurumlara çağrıda bulunarak enkaz altındaki afetzedelerin seslerini duyurdu. Yardım malzemelerinden sağlanamayan iletişime kadar her alanda eksiklerin giderilmesi için girişimlerde bulunan ünlü sanatçı, bölgedeki eksikliklerin giderilmesi için şirket sahipleriyle de görüşeceğini açıklamasına rağmen bazı kesimlerce hedef alındı.

"YARDIMLARIN NE KADARI DEPREMZEDELERE ULAŞIYOR"

MHP İstanbul İl Başkanlığı görevinden geçen yıl aralık ayında istifa eden Birol Gür, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, ilk günden itibaren depremzedelere yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur’u hedef alarak “Lütfen yardımlarınızı AFAD üzerinden yapınız. AHBAP çavuş ilişkileriyle UĞUR’suz ellere yapılan yardımların ne kadarı depremzedelere ulaşıyor endişelerimiz var.” dedi.

"HALUK LEVENT KARŞILIKSIZ ÇEK NEDENİYLE TUTUKLANDI"

Gür'ün ardından ise AK Parti YK üyesi Berk Can Doğan, ilk günden bu yana depremzedeler için seferberlik ilan eden Haluk Levent'i hedef alarak "Haluk Levent, 1997'de, on yıl öncesine ait 3 milyon liralık karşılıksız çek nedeniyle tutuklandı. Sanatçı, Adana E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Oradan da Metris Cezaevi'ne nakledildi. Levent tam 9 ay 15 gün hapis yattı. Kime para aktardığınızdan emin olun derim. Arkadaşlar bu bilgiyi ben vermiyorum veya ben uydurmuyorum kendisinin wikipediasında yazıyor. Anlarsınız ya, sadece söyledim." açıklamasında bulundu.

fom6ifdx0aatbnq.jpg

Gür ve Doğan'ın ardından ise bu kez Akşam gazetesinin, iktidara yakınlığıyla bilinen yazarı Turgay Güler, Ülke TV'deki canlı yayında Haluk Levent'i hedef aldı.

TURGAY GÜLER: HALUK LEVENT'E 1 MİLYAR LİRA TESLİM EDEMEZSİN"

Depremzedeler için bağış kampanyası düzenleyen Haluk Levent'i canlı yayında hedef alan Turgay Güler, "Haluk Levent'e 1 milyar lira teslim edemezsin. Çünkü yönetemez" Güler, Haluk Levent'in, 'bağışları AFAD ile koordineli yürütüyoruz' sözlerine ise "açık kapı bırakıyor" yorumunu yaptı.

CEM ÖZER'İN AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU: SAĞLIK BAKANLIĞINDAN İYİ ÇALIŞIYOR

Gür, Doğan ve Güler'in Haluk Levent'i hedef almasının ardından ünlü oyuncu Cem Özer'in 1997 yılında 'Laf lafı açıyor' adlı programda Haluk Levent hakkında 'Çok hayır işine giriyor. Sağlık Bakanlığından iyi çalışıyor sözleri sosyal medyada gündem oldu.

HALUK LEVENT'TEN YANIT GELDİ: AFAD DA BİZİM AHBAP DA

Yaşananların ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Haluk Levent, "Koordinasyonunun başındayım ve sosyal medyaya bakamıyorum bile. Aranızda beni seven varsa gerçekten varsa bir twit istiyorum. Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat! Afad da bizim Ahbap da! Tek cümle istiyorum! Afad da bizim Ahbap da!" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN