İlginç sahur! Mahalleli davulcu beklerken korna çalarak onlar geldi

İstanbul Esenler'de Ramazan ayının ilk sahurunda mahalleli manilerle davulcu beklerken korna çalarak VosVos konvoyu geldi. Pencerelere çıkan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ramazan ayının sembollerinden olan Ramazan davulcuları her yıl olduğu gibi bu yıl da maniler söyleyerek, davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı.

Esenler'de ise alışılan Ramazan görüntülerinin dışına çıkıldı. Vosvos araçların arkasına bağlanmış davullar ve ses sistemleri ile Nine Hatun Mahallesi'nde vatandaşları sahura kaldıran bir grup şoke etti. Uyanıp evlerinin camlarına çıkan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

oooooooooo.jpg

"Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik" diyen Fikret Bayraktar bir yandan Vosvos'lardan davul sesleri yükselirken bir yandan da mani okudu. Vatandaşların bu durumdan rahatsız olmadıklarını dile getiren Bayraktar bundan sonra her Ramazan'da da Vosvos'larla vatandaşları uyandıracaklarını belirtti.

ssssss.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN