İmamoğlu bunu da yaptı

İmamoğlu bunu da yaptı

İstanbulkart Mobil uygulaması, kullanıcılarına yeni bir özellik sunarak para transferi kolaylığı sağlamaya başladı. Artık İstanbulkart kullanıcıları, FAST sistemi aracılığıyla İstanbulkartlar ve diğer ödeme kuruluşları arasında ücretsiz olarak para transferi yapabilecek.

Bu yeni özellik sayesinde, IBAN paylaşımı gerektirmeden, KOLAS (Kolay Adres) sistemi üzerinden sadece cep telefonu numarası, e-posta adresi veya T.C. kimlik numarası gibi bilgilerle para transferi gerçekleştirmek mümkün hale geldi. İstanbulkart Mobil üzerinden İstanbulkartlar arası para transferi, tüm İstanbulkart türleri arasında; fizikselden dijitale, dijitalden fiziksele, fizikselden fiziksele ve dijitalden dijitale olmak üzere dört farklı şekilde yapılabiliyor.

img-3917.jpeg

Bu düzenleme, İstanbulkart Mobil kullanıcılarının FAST aracılığıyla diğer banka ve ödeme kuruluşlarıyla 7/24 ücretsiz olarak para transferi yapmalarını sağlayacak. Ayrıca, uygulama üzerinden tanımlanabilecek bir IBAN ile dijital hesaplardan tüm banka ve ödeme kuruluşlarındaki hesaplara para transferi yapmak ve para almak da mümkün olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konuyla ilgili açıklamasında, “İstanbulkart’ı sadece bir ulaşım kartı olmaktan çıkardık, teknoloji ile entegre ettik ve şimdi de onu dijital bankacılığın bir parçası haline getiriyoruz. İstanbulkart Mobil ile artık ücretsiz para transferi yapma imkanı sunuyoruz.” ifadelerine yer verildi. Bu yenilik, İstanbulkart’ın kullanım alanlarını genişleterek, kullanıcılarına daha fazla kolaylık ve esneklik sunmayı amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN