İmamoğlu: Demokrasi tarihine geçecek fotoğraf

İmamoğlu: Demokrasi tarihine geçecek fotoğraf

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, altı muhalefet partisi liderinin bir araya gelmesine dair yaptığı paylaşımda, "demokrasi tarihine geçecek bu fotoğraftan büyük mutluluk duydum" dedi.

Muhalefet partisinin altı lideri akşam yemeğinde bir araya geldi. Altı liderin görüşmesine dair İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaşım yaptı. İmamoğlu yaptığı paylaşımda görüşmeyi, "demokrasi tarihine geçecek fotoğraf" şeklinde tanımladı.

İmamoğlu'nun yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı.

"Bir yurttaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, demokrasi tarihine geçecek bu fotoğraftan büyük mutluluk duydum.

Bu masa ülkemizin temel meselelerinin çözümü için kuruldu.

Bu sürecin baş mimarı Genel Başkanım CHP Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, İYİ Parti Lideri Sayın Meral Akşener'e şükranlarımı sunarım.

Türkiye için bir araya gelen değerli Genel Başkanlarımız @T_Karamollaoglu, @Ahmet_Davutoglu, @alibabacan ve @DpGultekinUysal'ı da kutlar, saygılarımı sunarım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN