İmamoğlu, Erdoğan'ın haline üzüldü: Arkada gülenleri kaçırmasın

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumasının verdiği suyu içmemesinin ardından internette viral olan o video hakkında konuştu. İmamoğlu, 'Ben haline üzüldüm, niye biliyor musunuz? Arkada güldüler, gülenleri esas kaçırmasın' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması tarafından kendisine uzatılan suyu içmemesine dair görüntüler sosyal medyada çok konuşulmuştu. Söz konusu görüntülere ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yorum geldi. Sözcü TV’de yayına çıkan İmamoğlu, Erdoğan’ın bu haline üzüldüğünü ve ‘arkasında gülenlere’ dikkat etmesi gerektiğini savundu.

İmamoğlu, "Ben haline üzüldüm, niye biliyor musunuz? Arkada güldüler, gülenleri esas kaçırmasınlar. Orayı bir daha izleyin. Kendi yakınları o haline gülüyor" dedi. İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben vicdan sahibiyim. Ülkenin seçilmiş bir cumhurbaşkanı var. Ona biri hakaret etse benim içim burkulur. Açık suyu içmemekte de haklı. Allah korusun her şey olabilir. Allah sağlığını korusun. Ama ona gülenleri iyi analiz etsinler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN