İmamoğlu'ndan Kur'an yakma provokasyonuna tepki: Ahlaksızca yapılmış açık bir nefret suçu

İmamoğlu'ndan Kur'an yakma provokasyonuna tepki: Ahlaksızca yapılmış açık bir nefret suçu

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından İsveç’in izin vermesinin ardından gerçekleştirilen Kur’an yakma eylemine tepki göstererek "Ahlaksızca yapılmış açık bir nefret suçudur. Buna izin veren sözde özgürlükçü yönetimler de bu suçun ve nefretin körüklenmesinde pay sahibidirler." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından İsveç’in izin vermesinin ardından gerçekleştirilen Kur’an yakma eylemine tepki gösterdi. İmamoğlu, paylaşımında "Ahlaksızca yapılmış açık bir nefret suçudur. Buna izin veren sözde özgürlükçü yönetimler de bu suçun ve nefretin körüklenmesinde pay sahibidirler." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"İsveç Stockholm’de Kurban Bayramı’nın birinci gününde Stockholm Camii önünde polis koruması eşliğinde Kur'an-ı Kerim'e saldırılması ahlaksızca yapılmış açık bir nefret suçudur. Buna izin veren sözde özgürlükçü yönetimler de bu suçun ve nefretin körüklenmesinde pay sahibidirler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN