İmamoğlu'ndan 'İBB depremde 11 ile yardıma koştu' diyen Murat Kurum'a teşekkür: Projelerimizi anlatmaya devam etsin

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerindeki rakibi Murat Kurum'un "CHP yönetimi sözlerinin yüzde 87'sini tuttu" açıklaması üzerine yapılan hesaplamaların, iddialarının doğruluğunu ortaya koyduğunu belirtti. Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından İstanbul'un 11 ile koştuğunu söyleyen Kurum'a teşekkür eden İmamoğlu, “Bizlerin projelerini anlatmaya devam etsin. Yeni projelerimizi de ballandıra ballandıra anlatabilirler" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'un "CHP yönetimi sözlerinin yüzde 87'sini tuttu" açıklaması üzerine teşekkürlerini iletti. İmamoğlu, Kurum'un bu sözlerinin ardından yapılan hesaplamaların, iddialarının doğruluğunu ortaya koyduğunu belirtti.

İMAMOĞLU, KURUM'UN HESAPLAMASINI DOĞRULADI

"Adil İstanbul" proje tanıtımında konuşan İmamoğlu, Kurum'un Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) programındaki ifadelerini anımsatarak, Kurum'un projelerin başarı oranını yüzde 87 olarak değerlendirmesine atıfta bulundu. İmamoğlu, bu hesaplamayı doğrulayarak projelerin büyük bir kısmının gerçekleştiğini ve bunun için Kurum'a minnettar olduğunu ifade etti.

'PROJELERİ BAŞARDIĞIMIZI BİZE HESAPLATARAK İSPAT ETTİRDİLER'

İşte İmamoğlu'nun o sözleri:

“Müstakbel aday arkadaşımız geçenlerde ‘yüzde 87 projeleri başardı’ dedi. Sonra bir kağıt notuyla düzeltmeye çalıştı onu bile başaramadı. Ama yüzde 87 başardı deyince ben döndüm arkadaşlarıma dedim, ‘arkadaşlar siz mi yanlış hesapladınız. Bizimki 3-4 puan az çıkmıştı çünkü.’ Sonra arkadaşlarımı çalıştırdım 3-4 gün vallahi onun dediği doğru çıktı. Yüzde 87’imiş meğerse. Yüzde 87 başarmışız. Allah razı olsun bize yardımcı oldular. Yüzde 87 ile projeleri başardığımızı bir kez daha bize hesaplatarak ispat ettirdiler."

'HALKIN PARASINI HALKA DAĞITMAYA DEVAM EDECEĞİM'

İmamoğlu, AK Parti'nin CHP'nin vaatlerini benimseyerek anlatmaya devam etmesi gerektiğini, çünkü bu projelerin doğru ve gerçekçi olduğunu vurguladı. İBB Başkanı, İstanbul'a olan sevgi ve hizmet anlayışının, adalet, eşitlik ve samimiyet gibi değerlerle yoğrulduğunu ve bu değerlerin kopyalanamayacağını belirtti. İmamoğlu, halka hizmet etme ve şeffaflık ilkelerini ön planda tutarak, halkın parasını halk için harcadıklarını ve harcamaya devam edeceklerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN