İnternet üzerinden karneye nasıl bakılır , karne bilgileri sorgulama?

İnternet üzerinden karneye nasıl bakılır , karne bilgileri sorgulama?

Karne sonuçlarına internetten nasıl bakılır? Karne notlarına nerden bakılır? Sonuçlara nereden ulaşabilirsiniz? Karne sonuçlarını sorgulama, öğrenme?

Okulların kapanmasına bu kadar az kalmışken öğrenciler sonuçlara internet üzerinden nasıl bakabileceğine? Nasıl ulaşacağına dair araştırmalar yapmaya başladı.

KARNE NOTLARINI SORGULAMA

Okul yılının bu donemi de bitmek üzereyken öğrenci ve veliler karne notlarını nasıl öğreneceklerini sorgulamaya başladılar. Karne notlarına ulaşmak için karne günü okula gitmek istemeyen öğrenciler internet üzerinden de notlarını öğrene bilir.

karne

KARNE NOTLARINA NASIL BAKILIR?

Karne günü okula gitmeden de ulaşabilmekte. Çocuklarının karne notlarını internet üzerinden de görebilecek. Veliler ya da öğrenciler karne notlarını öğrenmek için E-Okul Veli Bilgilendirme sistemi üzerinden bakabilir.

Öğrenci veya veli girişi ile E -Okula istenen bilgiler ile giriş yapıldıktan sonra karşınıza öğrenci notlarını veya devamsızlığını görebileceğiniz bir sayfa çıkacaktır. Bu sayfada yer alan “Not Bilgileri ”kısmın giriş yapmanız durumunda öğrencinin karne notları devamsızlık bilgileri karşınıza çıkacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN