İş arayanlara müjde! Haftada 4 gün mesai ile 127 bin lira maaş imkanı… Duyan herkes akın akın başvurmaya başladı

İş arayanlara müjde! Haftada 4 gün mesai ile 127 bin lira maaş imkanı… Duyan herkes akın akın başvurmaya başladı

İş arayan milyonlarca vatandaşa yeni bir müjde verildi. Haftada 4 gün mesai ile 127 bin lira maaş imkanı sağlayan o işe ilgi arttı. İş imkanını duyanlar koşa koşa başvuru şartlarını araştırmaya başladı. İşte yüksek maaşlı o iş hakkında detaylar…

Elon Musk’ın uzay şirketi olan Space X, ülkemizde Starlink internet hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Uzun zamandır gündemde olan bu konuya ilişkin şu ana kadar net bir tarih verilmemişti ama son gelişmelerin ardından 2024 yılında Starlink internet erişimi sağlanacak. Bu kapsamda Türkiye’de açılacak şirkette çalışacak eleman arayışı da başladı. İş için başvuru şartları bile yayınlandı! İşte konuya ilişin detaylar…

STARLİNK ŞİMDİ DE TÜRKİYE’DE

Dünyanın birçok yerine internet sağlayıcılığı yapan Starlink, şimdi de bizim ülkemizde hizmet sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Uzun yıllardır dört gözle beklenen ve Türkiye’ye ne zaman geleceği tam olarak bilinmeyen Starlink’in 2024 yılında SpaceX'in Türkiye'de internet hizmeti sağlamasına kesin gözle bakılıyor.

yeni-proje-6-001.jpg

Öte yandan Starlink’in resmi internet sitesinde yer alan hizmet haritasında Türkiye için uydu internet hizmeti hakkında “yakında gelecek” yazıyor. Diğer tanımlar ise “mevcut” ve “bekleme listesi” olarak biliniyor.

STARLİNK İŞE ALIM YAPABİLİR

Bazı tahminlere göre Türkiye’de kurulacak olan Starklink için işe alımların yapılacağı söyleniyor. Bu kapsamda Starlink’te çalışmak için istenen şartlar ise şu şekilde…

İŞ TANIMI

Müşteri sorunlarını önceliklendirmek, sorunları gidermek, trendleri analiz etmek, müşterilerin deneyimini geliştirecek basit, etkili destek müdahaleleri tasarlamak, donanım, yazılım ve ağ uzmanlığını kullanarak müşterilere teknik destek sağlamak.

yeni-proje-5.jpg

ŞARTLAR

*Lise veya dengi diploma

*Söz konusu alanda en az bir yıl tecrübe

*Akıcı İngilizce ve Türkçe bilgisi

*Problem çözme yeteneği

*Yazılı ve sözlü iletişim becerisi

*Zaman yönetimi becerisi

*Ağ oluşturma, donanımla ilgili sorunları giderme, yazılım geliştirme vb. konularda deneyim

*Eğitim, öğrenme ve geliştirme, analitik, hizmet tasarımı, satıcı yönetimi veya içerik yönetimi rolünde deneyim

*Kaliforniya'da ikamet. Bu iş uzaktan yapılacak bir iş değil.

ÇALIŞMA SAATLERİ

*Gerektiğinde tatillerde de çalışılmalı

*Günde 10-12 saat çalışmaya müsait olunmalı

*Haftada dört gün çalışma

yeni-proje-4.jpg

127 BİN LİRA MAAŞ İMKANI

Maaşlar çalışan her kişinin pozisyonuna göre değişiklik göstermektedir. Öte yandan 22 dolar (600 lira) 24,5 dolar (665 lira) arasında değişiyor. Bu kapsamda bakıldığında aylık maaş 4 bin 704 dolar olurken 127 bin TL’ye denk geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN