İş Bankası'ndan emekliye müjde! Ara zam öncesi promosyon güncellemesi: İmzayı atanın hesabına yatıyor...

İş Bankası'ndan emekliye müjde! Ara zam öncesi promosyon güncellemesi: İmzayı atanın hesabına yatıyor...

İş Bankası'ndan emekli promosyonu için bekleyenlere müjdeli haber geldi. Rakamlarını güncellemesiyle birlikte milyonlarca emeklinin yüzünü güldürdü. Son yıllarda en çok araştırılan konulardan birisi olan promosyon ödemeleri temmuz ayında yapılacak ara zam öncesinde güncellenmeye devam ediyor. Peki, İş Bankası ne kadar promosyon veriyor? İşte tüm detaylar...

EMEKLİ PROMOSYONUNDA HAZİRAN GÜNCELLEMESİ

Emekli promosyon ödemelerinde güncellemeler devam ediyor. 2023 yılının ilk yarısında emeklilere dair yaşanan gelişmeler promosyon ödemelerini etkiliyor. En düşük emekli maaşının 5.500 TL'den 7.500 TL'ye yükselmesiyle birlikte ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin gündemde yer almasıyla birlikte bankalar yeniden harekete geçti.

Bankalar arası rekabetin yükselmesiyle birlikte emeklilere ödenen miktar da sık sık güncelleniyor. Milyonlarca emekliyi kendi bünyesinde görmek isteyen bankalar ödemeleri artırmaya devam ediyor.

2022 yılından itibaren devam eden promosyon rekabeti 2023 yılının haziran ayı ile birlikte devam ediyor. Temmuz ayında gelecek olan ara zam öncesinde bankalar yeniden harekete geçti. Sık sık güncellenen promosyon ödemlerine İş Bankası güncel ödemelerini duyurdu.

emekli-1-800x450.jpg

İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON RAKAMLARI

Emekli promosyon ödemelerini güncelleyen İş Bankası, EYT'den emekli olan vatandaşları kendi bünyesine katmayı hedefliyor. Maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
  • Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
  • Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL tutarında ödeme yapılıyor.

i-1.webp

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Emekli promosyonlarından faydalanabilmek için öncelikle maaşınızı bankaya taşımanız gerekir. İş Bankası'na maaş taşıma işleminizi gerçekleştirmenizin üzerine taahhüt imzalamalısınız. Emekli promosyon ödemesi için 3 yıl boyunca İş Bankası üzerinden maaş alacağınıza dair taahhüt imzalayarak ödemeyi hesabınızda görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN