İşe alım seferberliği başladı! O üniversite birçok alanda 384 personel alacak: KPSS'den 50 puan üstü alanlara müjde

İşe alım seferberliği başladı! O üniversite birçok alanda 384 personel alacak: KPSS'den 50 puan üstü alanlara müjde

Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına gelen zamlar sonrası iş başvurularına olan ilgi giderek artmış durumda. Vatandaşlar didik didik iş ilanlarını araştırırken o üniversiteden güzel haber geldi. Birçok alanda 384 personel alımı olacak! KPSS'den 50 puan üstü almanız yeterli. Başvurular başladı, kontenjan bitmeden yetişin. Peki, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar haberimizde...

Kış ayları ile birlikte geçim derdine düşen milyonlarca işsiz iş bulabilmek için paylaşılan iş ilanlarını didik didik araştırmakta. Gaziantep Üniversitesi'nden gelen duyuru ise yüzleri güldürdü. Gaziantep Üniversitesi Hastanesi ile rektörlük bünyesinde istihdam edilmek üzere 384 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru şartları paylaşıldı. KPSS'den 50 puan üstü almanız yeterli. İşte iş başvuru şartları ve tarihleri...

384 PERSONEL ALIMI OLACAK

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi ve rektörlüğünden son dakika duyurusu geldi. Yapılan duyuruya göre, birçok alanda 384 personel alımı yapılacağı belirtildi. Şoför, Büro Personeli, Sağlık Personeli başta olmak üzere 384 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte merak edilen tüm detaylar;

ghghhg-13.jpg

BOŞ OLAN KONTENJANLAR HANGİLERİ?

Gelen duyuru sonrası vatandaşlar kontenjan bilgisi araştırmaya başladı. Gaziantep Hastanesi ve rektörlüğü tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

  • Lise mezunu; 110 Temizlik Personeli, 36 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 100 Hemşire, 3 Diğer Sağlık Personeli, 1 Şoför,
  • Ön Lisans mezunu: 31 Sağlık Teknikeri, 9 Büro Personeli, 4 Tekniker,
  • Lisans mezunu: 80 Hemşire, 8 Büro Personeli, 1 Biyolog, 1 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere 384 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Rektörlük yapılan duyuruda başvuru şartları tek tek açıklandı. Yapılan duyuruya göre başvuru şartları şunlar;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adayların askerliğini yapmış ya da askerlik ile ilişiğinin olmaması gerekmektedir.

hghghgh-12.jpg

Bunun yanı sıra personel alımı adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı ya da emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların nöbet usulü çalışmasına herhangi bir engelinin olmaması gerekir. Adayların 2022 yılındaki KPSS’den Lise P94, Ön Lisans P93, Lisans P93 puan türünden en az 50 puan almaları gerekir. Personel alımındaki bazı alanlar için YDS İngilizce dilinden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi ve rektörlük bünyesinde yapılacak olan alımlarda başvurular 16 Mart 2023 tarihi itibarıyla başlamıştır. Son başvuru tarihi 30 Mart 2023 olarak açıklanmıştır. Personel alımında adayların başvurularını şahsen Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapmaları gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN