İşe gidenler şaşkına döndü! O rakamları mumla arıyorlar: Tüm tarife sil baştan değişti

İşe gidenler şaşkına döndü! O rakamları mumla arıyorlar: Tüm tarife sil baştan değişti

Okula, işe, gezmeye giden vatandaş şaşkına döndü. Ulaşım zamlarının ardı arkası kesilmiyor. O belediye tartışmalara son noktayı koydu. Tarifeleri sil baştan değişti. İşte yeni ücret tarifesi…

Son günlerin en çok tartışılan konuları arasında yer alan ulaşım ücretleri vatandaşın canını sıkmaya başladı. Zam üstüne zam yapılırken son açıklama Hakkari Belediyesinden geldi. Şehir içi ulaşım ücretlerine zam yapıldığını duyuran belediye yeni ücret tarifesinde açıkladı. İşte yeni ücret tarifesi…

ULAŞIM ÜCRETLERİ BELLİ OLDU


Hakkari Belediyesi şehir içi ulaşım ücretlerine zam yapıldığını duyurdu. Kayyumla yönetilen Hakkari Belediyesi şehir içi yolcu taşımacılığı hizmeti veren halk otobüsü ücret tarifelerinin yeniden belirlendiğini açıkladı. Öğrenci bileti ve tam bilet olmak üzere iki farklı ödeme seçeneği bulunurken yeni rakamlar da vatandaşın cebini zorluyor.

hakkari-belediyesi.jpg
Belediye tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 2 TL olan öğrenci biletinin 4 TL'ye yükseltildi 3.5 TL olan tam biletin ise 6 TL yükseltildiği açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN