İşi olan bile başvuruya koşacak! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan binlerce personel alım ilanı: İşte başvuru yolları

İşi olan bile başvuruya koşacak! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan binlerce personel alım ilanı: İşte başvuru yolları

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı binlerce kişiye müjdeli haberi verdi. Bakanlığın taşra teşkilatında istihdamın sağlanması için yapılacak alımlara işi olan bile başvuruya koşacak. İşte, başvuru yolları…

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek için 1.500 tarım işçisi alımı yapılacağını açıkladı.

Bakan Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından taşra teşkilatında kamu kurum ve kuruluşlarında işçi alınmasında uygulanacak usul ile esaslarla ilgili yönetmelik hükümleri uyarınsa istihdamın sağlanması üzerine 1500 tarım işçisi alımı yapılacağını duyurdu.

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Tarım ve Orman Bakanlığı ailemizin gücüne güç katmaya devam ediyor; geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 1500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

tarim-ve-orman-bakanligi.png

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada, alımlar kapsamında ilanların 13 Şubat ile 19 Şubat tarihleri arasında İŞKUR resmi web sitesinden yayımlanacağı bilgisini de paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN