İskenderun, Hatay, Kilis, Adana için korkutan uyarı! Toprağın altından fışkırmaya başladırlar: Evlerinizi sıkı sıkı kapatın

İskenderun, Hatay, Kilis, Adana için korkutan uyarı! Toprağın altından fışkırmaya başladırlar: Evlerinizi sıkı sıkı kapatın

Bu yazı kabusa çeviren yılanlar adeta tüm dünyaya korku salmış durumda. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. O ilimizde dev yılan eve girdi. Görenlerin ağzı açık kaldı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. İskenderun, Hatay, Kilis, Adana için korkutan uyarı! Toprağın altından fışkırmaya başladılar. Evlerinizin kapı ve camlarını sıkı sıkı kapatın.

Havaların soğumasıyla birlikte yılanların yuvalarına girmesi bekleniyordu ancak gelen son görüntüler herkesi dehşete sürükledi. O ilimizde dev yılan evlere girmeye başladı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. İskenderun, Hatay, Kilis, Adana için korkutan uyarı! Topraktan fışkırıyorlar. Sakın evinizin kapı ve camlarını açık unutmayın. Anında sokup öldürüyorlar.

TOPRAĞIN ALTINDAN FIŞKIRMAYA BAŞLADILAR

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İskenderun ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nden gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Evlere yılanlar girmeye başladı. Ev sakinleri yılanı fark eder etmez hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

ghgh-20.jpg

EVLERİNİZİN CAM VE KAPILARINI SIKI SIKI KAPATIN

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin özverili çalışmasıyla yılan evden çıkartıldı. İtfaiye ekipleri tarafından evden çıkartılan yılan, doğal yaşam alanına bırakıldı.

jhjhhj-70.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI!

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Yetkililer sıcaklıkların yeniden yükselmesiyle yılan vakalarının daha da artabileceğini ve özellikle Hatay, Kilis, Adana gibi şehirlere sıçraya bileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN