İstanbul bu gece uykuya dalacak, yarın sabah kenti ele geçirecek! Libya'dan kütle kütle yola çıktı

İstanbul bu gece uykuya dalacak, yarın sabah kenti ele geçirecek! Libya'dan kütle kütle yola çıktı

İstanbul'da ardı arkası kesilmeyen uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu gece uykuya dalacak İstanbul, yarın sabaha çok farklı uyanacak. Kent genelinde etkisini gösterecek olay Libya'dan yola çıktı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

İstanbul vatandaşları için uyarı yapıldı. Yarın itibariyle etkisini gösterecek hava olayı Libya'dan yola çıktı. Yarın sabah saatlerinde kent genelinde hissedilecek. İşte o hava olayı...

ÜÇÜ BİRDEN GELİYOR

Meteoroloji kaynaklarından İstanbul için uyarılar peş peşe geldi. Yarın sabah itibariyle etkisini gösterecek olumsuz hava olayları konusunda yeni bir sabaha uyanılacağı işaret ediliyor. Libya üzerinden gelecek çöl tozunun yanı sıra, lodos ve yağmur bekleniyor. Çöl tozuyla beraber karışan yağmur, beraberinde çamur yağışlarını da getirecek. Konuya dair detaylar paylaşıldı.

gh1aa0zxqaag4qs.png

HAFTA BOYU ETKİSİNİ GÖSTERECEK

Sosyal medya üzerinden hava durumu tahminlerinde bulunan Oğuz Aydın, İstanbul için yarını işaret etti. Cephe yağışının büyük bir bölümünün çamur şeklinde yağacağını belirtti. İstanbul'da görülecek çöl tozları hafta boyu etkisini göstermesi bekleniyor.

Çöl tozlarının faydalı olduğundan bahseden Oğuz, baş ağrısı ve alerji yapabileceğini vurguladı. Alerjisi olan vatandaşların şimdiden tedbirini alması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN