İstanbul, Bursa, Çanakkale dikkat! Çok güçlü şekilde vuracak yer gök delinecek... Tüm 81 il tehlikede aman dikkat!

İstanbul, Bursa, Çanakkale dikkat! Çok güçlü şekilde vuracak yer gök delinecek... Tüm 81 il tehlikede aman dikkat!

Tüm Türkiye'nin gözü kulağı yağışlarda. Ekim ayında kurak bir dönemden geçtik ve barajlar şimdiden alarm vermeye başladı. Vatandaşlar 'Yağışlar Türkiye'ye ne zaman gelecek? İstanbul'da yağışlar ne zaman görülecek?' sorularını araştırırken meteorolojik kaynaklardan son dakika uyarısı geldi. İstanbul, Bursa, Çanakkale dikkat! Hava City meteoroloji sayfası yeni bir uyarıda bulundu. Çok güçlü şekilde vuracak yer gök delinecek. Tüm 81 il tehlikede aman dikkat!

Kuraklığı iliklerine kadar yaşayan Türkiye için son dakika uyarısı yapıldı. Yaz aylarından bu yana kurak günlerden geçen ülkemiz için sonunda yağış uyarısı verildi. Meteorolojik kaynaklar son dakika olarak uyardı. İstanbul, Bursa, Çanakkale dikkat! Hava City meteoroloji sayfası 81 il için yağış uyarısı verdi. Çok güçlü şekilde vuracak yer gök delinecek. Peki yağışlar ne zaman gelecek? İstanbul'a yağışlar ne zaman gelecek? Hav durumu bugün nasıl? İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, Ege kıyıları ile kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Bolu, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ghghgh-2023-10-29t132826-774.jpg

Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL, BURSA, ÇANAKKALE DİKKAT! ÇOK GÜÇLÜ ŞEKİLDE VURACAK, YER GÖK DELİNECEK

Hava City tarafından paylaşılan bilgilere göre, Doğu'da etkili olan yağışlar yönünü Batı'ya çevirmiş durumda. Özellikle İstanbul, Bursa ve Çannakkale'de yaşayan vatandaşlara kritik uyarı yapıldı. Kuvvetli yağışlar geliyor!

ghhghg-2023-10-29t132809-942.jpg

Hava City tarafından gerçekleştirilen paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Günaydın arkadaşlar. Dün de dediğim gibi sistemimiz artık net. Sadece rotasını ve gücünü takip ediyorum. ECMWF modeli dün doğu kesimlere yoğunlaştırdığı yağış beklentisini bu sabahki güncellemeleri ile tekrar kuzey ve batı kesimlere yöneltti. Değişimler doğal olarak devam edecek. Kasım'dan itibaren artık model verilerine kişisel tahminlerim de ilave olacak. Böylece daha yüksek tutarlılık sağlayacağız. Vakti geldi"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN