2 Kasım, 5 Kasım, 6 Kasım ve 10 Kasım'a dikkat! Dalga dalga geliyor

2 Kasım, 5 Kasım, 6 Kasım ve 10 Kasım'a dikkat! Dalga dalga geliyor

Son dakika haberi... Ekim ayında beklenen yağışlar henüz etkisini gösterebilmiş değil. Hava sıcaklıkları hızla soğumaya devam ediyor ancak yağışlar bir türlü gelebilmiş değil. Barajlarda kuraklık alarmı verilirken vatandaşlar 'İstanbul'a yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Dalga dalga geliyor! Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten uyardı. 2 Kasım, 5 Kasım, 6 Kasım ve 10 Kasım'a dikkat!

Türkiye'de kuraklık 81 ilde etkisini göstermeye başladı. Barajlarda doluluk oranı hızla düşerken gözler yağışlara çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'da yağışlar gelecek mi?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. 81 il için uyarı yapıldı. Dalga dalga geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yağışlar için tarih verdi. 2 Kasım, 5 Kasım, 6 Kasım ve 10 Kasım'a dikkat! Silip süpürecek. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, Ege kıyıları ile kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Bolu, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

hhjhj-7.jpg

Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOJİ UZMANINDAN KORKUTAN UYARI: BU TARİHLERE DİKKAT, DALGA DALGA GELİYOR!

Daha önce İstanbul'a ne zaman kar yağacağını doğru tahmin eden ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir son dakika uyarısında bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ökten, yağışlar için tarih verdi. 81 il için kritik uyarıda bulunan Ökten, "Marmara, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz nihayet yağışlara kavuşuyor. Modeller mutabık. 2 Kasım'da sağanak yağmur bekleniyor. 5 Kasım'da bir dalga daha geliyor. 6 Kasım'da bir daha. 10 Kasım'da bir daha..." çağrısında bulundu.

hghghg-2023-10-29t120446-277.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

29 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ

h1.png

30 EKİM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h2.png

31 EKİM 2023 SALI GÜNÜ

h3.png

1 KASIM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h4.png

2 KASIM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN