Mansur Başkan “Sözlerimizi tutuyoruz” diyerek müjdeledi! Ankara’nın köklü sorununa çözüm! Çalışmalar başladı

Mansur Başkan “Sözlerimizi tutuyoruz” diyerek  müjdeledi! Ankara’nın köklü sorununa çözüm! Çalışmalar başladı

Ankara'da faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim sürecinin tamamlanması ile birlikte vaatlerini de tek tek yerine getirmeye başladı. Mansur Yavaş “Sözlerimize tutuyoruz” diyerek müjdeyi verdi. Ankara'nın köklü sorunu ortadan kalkıyor. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine devam ediyor. Belediye kapsamında pek çok farklı proje hayata geçirilirken Ankara'nın en büyük sorunu olarak görülen trafik problemi de birer birer ortadan kaldırılıyor. Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte Ankara'ya müjdeyi verdi. İşte tüm detaylar…

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Sözlerimizi birer birer hayata geçiriyoruz…” diyerek Ankara'ya müjdeyi verdi. İstanbul Yolu-Eryaman bağlantı kavşağında trafik sorununu ortadan kaldırmak için yapılan çalışmalara başladıklarını duyuran Başkan Yavaş detayları paylaştı.

Ankara'da trafiğin tıkandığı noktalardan biri olarak karşımıza çıkan İstanbul Yolu Eryaman bağlantı kavşağında 8 şeritli köprülü kavşak ve 4 şeritli vadi köprüsü ile trafik sorununun çözüleceği duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN