Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Hasan Arat 100 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Hasan Arat 100 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Bu sezon Süper Lig'de büyük hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun çalışmaları başladı. Teknik direktör arayışına devam eden siyah-beyazlılar kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Taraftarlar bu haberle havalimanına akın edecek. Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Başkan Hasan Arat 100 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Beşiktaş'ta yer yerinden oynayacak. Bu sezon Süper Lig'de bir türlü istediği başarıyı yakalamayan ve sık sık teknik direktör değiştiren siyah-beyazlılar gelecek sezonun planlaması için harekete geçti. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Kara Kartal gözünü kararttı. Beşiktaş'tan yüzyılın transfer hamlesi! Hasan Arat 100 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Taraftarlar bu ismi görünce sevinçten çıldıracak. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN YÜZYILIN TRANSFER HAMLESİ

Beşiktaş'ta transfer bombaları peş peşe geliyor. Akşam'da yer alan habere göre, Siyah-beyazlı ekip, Philippe Coutinho'nun transferi için kolları sıvadı. Beşiktaş yönetimi 31 yaşındaki yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

yeni-proje-2024-05-14t102838-064.jpg

HASAN ARAT 100 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR

Avrupa'da kariyerine devam etmek isteyen Coutinho'nun, Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Yıldız oyuncu bir dönem 100 milyon euro değerine kadar çıkmıştı. Başkan Hasan Arat'ın bu transfere sıcak baktığı iddia edildi.

yeni-proje-2024-05-14t102854-112.jpg

Bu sezon Al-Duhail formasıyla 19 resmi maça çıkan Philippe Coutinho bu karşılaşmalarda 5 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN