İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İstanbul'da oturanlar dikkat! Bu sefer kesin tarih verildi... Gümbür gümbür geliyor

İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İstanbul'da oturanlar dikkat! Bu sefer kesin tarih verildi... Gümbür gümbür geliyor

Ekim ayında beklediği yağışları alamayan Türkiye için kırmızı alarm verildi. Beklenen yağışlar henüz etkisini gösteremezken bazı barajlarda şimdiden kuraklık alarmı verilmiş durumda. Vatandaşlar 'İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İstanbul'da oturanlar dikkat! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarih verip uyardı. Gümbür gümbür geliyor!

Meteorolojik kaynaklardan Türkiye için kırmızı alarm uyarısı verildi. Ekim ayında beklenen yağışlar bir türlü etkisini gösterebilmiş değil. Yağışların azalmasıyla birlikte birçok barajda kuraklık alarmı verilirken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek? İstanbul'a ne zaman kar yağışı gelecek?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İstanbul'da oturanlar dikkat! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, bu sefer kesin tarih verip uyardı. Gümbür gümbür geliyor! 81 ilde etkili olacak. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, Ege kıyıları ile kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Bolu, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

hghghg-2023-10-29t105657-130.jpg

Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

KEREM ÖKTEN BU SEFER KESİN TARİH VERDİ: 81 İLDE ETKİLİ OLACAK, HAZIRLIKLI OLUN!

Kurak günlerden geçen Türkiye için güzel haber verildi. Sonbahar ile birlikte yağışların yurda gelmesi bekleniyor. Bazı barajlarda kuraklık alarmı verilirken ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'den son dakika uyarısı geldi.

gfggf-38.jpg

İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İstanbul'da oturanlar dikkat! Kerem Ökten, 81 il için yağış uyarısı verdi. Yağışların 2 Kasım'dan itibaren etkisini göstereceğini belirten Ökten, o tarihlerde dışarı çıkarılmaması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN