İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova ve Sakarya'da yaşayanlar dikkat! 3 gün sonra başlayacak 28 Mart'a kadar sürecek

İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova ve Sakarya'da yaşayanlar dikkat! 3 gün sonra başlayacak 28 Mart'a kadar sürecek

Ünlü meteoroloji sitesi AtmosferTürk İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova ve Sakarya illeri olmak üzere Marmara bölgesine ait kritik bir uyarıda bulundu. 3 gün sonra başlayacak 28 Mart'a kadar sürecek. Hazırlıklı olun!

Mart ayında etkisini gösteren soğuk hava dalgası yavaş yavaş kırılmaya başladı. Yaşanan hava değişikliği birçok vatandaşımı ciddi şekilde etkilerken gözler hava durumu tahminlerine çevrildi.

İstanbul'un birçok bölgesinde kar yağışları görülürken hava sıcaklıkların tekrardan yükseleceği tarih merak konusu oldu.

Beklenen haber ise geldi. Uzmanlar İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova ve Sakarya için 23 Mart uyarısında bulundu.

23 MART İŞARET EDİLDİ! 3-6'ŞAR ŞEKLİNDE ARTACAK

AtmosferTürk tarafından yapılan açıklamada hava sıcaklıkların artacağı belirterek şu ifadeler kullanıldı:

"23 Mart itibariyle soğuk hava dalgasının etkisi kademeli olarak azalacak. Hava sıcaklıkları 23 Mart’tan itibaren artarak 28 Mart’a kadar mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerine doğru çıkacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN