İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Filistinli çocuklar için anlamlı tören

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Filistinli çocuklar için anlamlı tören

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü, bu yıl Filistin’de mezun olamayan çocukların anısına gökyüzüne karne bağlı balonlar bırakıyor.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu yıl Filistin’deki çocukların mezun olamamasını anmak için özel bir etkinlik düzenliyor.

Millî Eğitim Bakanlığı'nın öncülüğünde 14 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte, Filistinli çocukların anısına gökyüzüne karne bağlı binlerce balon bırakılacak.

Halil Vedat Fıratlı İlkokulu tarafından organize edilen etkinlikte, bir daha asla karne alamayacak olan Filistinli çocuklar için temsili karneler hazırlandı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür’ün de katılacağı törende toplam 800 temsili karne, balonlarla gökyüzüne uğurlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN