İstanbul toplu taşımada yeni düzen! Metro İstanbul duyurdu: Sefer yeniden planlandı! O saate kadar çalışacak

İstanbul toplu taşımada yeni düzen! Metro İstanbul duyurdu: Sefer yeniden planlandı! O saate kadar çalışacak

Tüm İstanbul'a açıklama Metro İstanbul'dan geldim. Mega kentte o güzergahlarda geçerli olacak yeni düzenlemenin detayları paylaşıldı. O tarihler arasında geçerli olacak. İşte Metro İstanbul açıklaması…

İstanbul'da ulaşım için Metroyu tercih eden milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Ramazan ayı boyunca ulaşımda sıkıntı yaşanmaması amacıyla seferlerde düzenlemeye giden Metro İstanbul güncel seferleri paylaştı. 1 ay boyunca geçerli olacak yeni seferleri sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşan Metro İstanbul detayları aktardı. İşte Metro İstanbul açıklaması…

İSTANBUL'DA YENİ METRO DÜZENLEMESİ

İstanbul'da ulaşım için Metroyu tercih eden milyonlarca vatandaş Ramazan ayı boyunca yeni sefer saatlerine göre ulaşım sağlayabilecek. Ramazan ayı boyunca Metro İstanbul tarafından yapılan işletmeler şu şekildedir:

metro-istanbul-1.jpg

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı

M1B Yenikapı-Kirazlı

M2 Yenikapı-Haciosman

M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü

M7 Yıldız-Mahmutbey

M9 Bahariye-Olimpiyat metro hatları,

T1 Kabataş-Bağcılar

T4 Topkapı-Mescidi Selam

T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hatları,

F1 Taksim-Kabataş

F4 Boğaziçi Ü./Hisarüstü-Aşiyan füniküler hatları

Seferlerin saat 01.00'a kadar devam edeceğini belirten Metro İstanbul Bunun yanı sıra Cuma’yı Cumartesi’ye ve Cumartes’yi Pazar’a bağlayan gecelerde gece metrosu uygulamasının hizmet vermeye devam edeceğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN