İstanbul trafiğine çıkacaklar dikkat: Metro açılışı nedeniyle bazı yollar kapalı

İstanbul trafiğine çıkacaklar dikkat: Metro açılışı nedeniyle bazı yollar kapalı

Bugün açılışı yapılacak olan Başakşehir-Kayaşehir metro hattı açılışı nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Yeni açılan metro, Onurkent, Şehir Hastanesi, Kayaşehir ve Kayaşehir Meydan olmak üzere toplamda 4 duraktan oluşacak.

İstanbul’da bugün açılışı yapılacak olan yeni metro Metrokent istasyonunda Bağcılar-Olimpiyatköy hattına, Kayaşehir istasyonunda Halkalı-İstanbul Havalimanı hattına bağlı olacak.

BAŞAKŞEHİR-KAYAŞEHİR GÜZERGAHI AÇILIYOR

Tek yönde, günde 70 bin yolcuya hizmet verecek ve toplamda 4 durağı bulunan Başakşehir-Kayaşehir metro hattının açılışı sebebiyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

İSTANBUL'DA TRAFİĞE KAPALI OLACAK YOLLAR

Bugün saat 9.00 sıralarında başlayacak olan açılıştan program bitimine kadar Kayaşehir Bulvarı ve Armağan Sokak ile buralara çıkan tüm cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak. Açılış nedeniyle kapalı olan yollara alternatif olarak Gazi Yaşargil Caddesi ve Adnan Menderes Bulvarı kullanılabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN