İstanbul'da bayram trafiği başladı

İstanbul'da bayram trafiği başladı

Kurban Bayramı’nda , 9 günlük tatilimemleketlerinde veya tatil beldelerinde değerlendirmek isteyen birçok İstanbullu için yola çıktı. Saat 16.30 itibarıyla trafik yoğunluğunun yüzde 60’a ulaştığı İstanbul'da, özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile D-100 Karayolu’nun Ataşehir, Maltepe ve Kartal yönlerinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Kurban Bayramı'nı memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek isteyen birçok vatandaş, araçlarıyla yola çıktı.

İstanbul'da, bayrama sayılı günler kala, 9 günlük tatili fırsat bilenler trafikte uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cep Trafik Uygulaması'na göre, saat 16.30 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 60 seviyelerine ulaştı.

5df5sf55sd.jpg

Özellikle Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişlerde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yoğunluk yaşanıyor. Ayrıca, D-100 Karayolu’nun Ataşehir, Maltepe ve Kartal yönlerinde trafik giderek artıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN