İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

İstanbul’da beklenen kar yağışı gece saatlerinde başladı. Yüksek kesimlerde ise sabah saatlerinde yoğunluğunu artırdı. Yağışın ilerleyen saatlerde yoğunlaşması bekleniyor.

İstanbul’da beklenen kar yağışı gece saatlerinde başladı. Yüksek kesimlerde ise sabah saatlerinde yoğunluğunu artırdı. İlerleyen saatlerde yoğunlaşması beklenen kar yağışının pazar günü öğle saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.

Anadolu Yakası'nda Beykoz, Çekmeköy, Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Zeytinburnu, Başakşehir, Bakırköy, Bağcılar ve Güngören'de kar yağışı etkili oluyor.

Kar yağışı evlerin çatılarında, yol kenarlarında ve araçların üzerinde beyaz örtü oluşturdu. Yarın etkisini artırması beklenen kar yağışının pazartesiden itibaren sıcaklıkların yükselmesiyle hafiflemesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

4159415.jpg

METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı. MGM'den yapılan değerlendirmelere göre 18 Mart cuma gününden itibaren aralıklarla kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Kar yağışının pazar günü öğle saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.

whatsapp-image-2022-03-18-at-09-23-01.jpeg

4159606.jpgOKULLAR TATİL

İstanbul Valiliği, kentte yarın beklenen kar yağışı nedeniyle eğitime 21 Mart Pazartesi'ye kadar ara verildiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN