İstanbul'da eş zamanlı 'sahte içki' baskını: 3 şüpheli gözaltında

İstanbul'da eş zamanlı 'sahte içki' baskını: 3 şüpheli gözaltında

Kagˆıthane ve U¨sku¨dar'da eş zamanlı sahte içki baskını gerçekleştirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok sayıda sahte içki ele geçirildi.

Kagˆıthane I·lc¸e Emniyet Mu¨du¨rlu¨gˆu¨ ekipleri, 24 Kasım'da C¸eliktepe Mahallesi C¸elebi Mehmet Caddesi'ndeki bir adreste sahte içki satışı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Adresi takibe alan polisler, Ali K'yi (49) 15 lira kars¸ılıgˆında yarım litre pet s¸is¸e ic¸erisinde sahte içki satışı yaptığı sırada suçüstü yakaladı.

Adreste yapılan aramada sahte bin 694 şişe votka, bin 35 şişe viski, bidon ic¸erisinde 25 litre votka, ruhsatsız tabanca, 150 fis¸ek ile 3 bin 575 lira ele geçirildi.

İkametin kira kontratında adı gec¸en Haldun Arif K. de (40) gözaltına alındı.

ÜSKÜRDAR'DA DA BASKIN

Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de 29 Kasım'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü katılımında şüphe üzerine durdurduğu araçta 25 şişe bandrolsu¨z ve faturasız sahte ic¸ki buldu. Araç sürücüsü Olcay K. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ali K. ve Haldun Arif K. adli kontrol şartıyla, Olcay K. ise savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN