İstanbul'da metroya binecekler dikkat! Gideceğiniz yere geç kalmayın, o seferler arızalandı: Korku filmini andıran görüntüler

İstanbul'da metroya binecekler dikkat! Gideceğiniz yere geç kalmayın, o seferler arızalandı: Korku filmini andıran görüntüler

İstanbul'da metro kullanacak vatandaşlara kötü haber. O seferler arızalandı. Korku filmini andıran görüntüler yolcularda paniğe neden oldu.

İstanbul'da Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler durdu. Yaşanan arıza nedeniyle seferlerde yoğunluk oluşurken vatandaşlar metro hattında yürümek zorunda kaldı. Korku filmini andıran görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Taksim-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Arıza nedeniyle bir çok kişi istasyonlarda beklediğini belirtirken bazı yolcular ise metro hattında yürümek zorunda kaldı. Elektrik arızasından kaynaklandığı öğrenilen arızayı gidermek için ekiplerin çalışması devam ediyor.

O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir sosyal medya kullanıcısı paylaşımında "Metro bozuldu yerin altında kaldık hepimizi tahliye ettiler yürümeye çalıştığımız yere bak amk şaka mı bu" ifadelerini kullandı. Korku filmini andıran bu görüntüler yolculularda paniğe neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN