İstanbul'da trafiğe çıkacak olanlar dikkat! Bu yollar kapatılacak: Yola çıkmadan listeye bakın

İstanbul'da trafiğe çıkacak olanlar dikkat! Bu yollar kapatılacak: Yola çıkmadan listeye bakın

O ilde yollar trafik için uygun olmayacak. Yolların hangisinin kapatıldığı, seçenek olabilecek güzergah yolları araştırılan konular arasında yer aldı. Hangi ilde yollar kapatıldı? Tüm detaylar haberimizde.

İstanbul ilinde bazı yolların kapatıldığı belirtildi. İstanbul ilinde hangi yollar kapatıldığı merak ediliyor. Alternatif güzergahlar nelerdir? Yollar neden kapatıldı? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

O İLDE YOLLAR KAPATILDI!

İstanbul ilinde Şampiyonlar Lig finali nedeni ile yollar trafik için kapatılmış bulunmaktadır. Hangi yolların kapatıldığı ve alternatif güzergahlar merak konusu oldu.

Manchester Cıty- Inter arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde bazı yolların kapatılacağı belirtildi. Hazırlıklar son hızla devam etmektedir. 7-11 Haziran 2023'te yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. 10 Haziran 2023 Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 22.00'da maç başlayacaktır.trafik

10 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşecek UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi finali için düzenlenecek etkinliklerden ötürü açıklama yazılı olarak yapılmıştı. 7 Haziran 08.00 itibari ile 11 Haziran 23.00 süresi boyunca yoların trafiğe kapalı olacağı belirtilmişti.

İstanbul ilinde yolların kapatılacağı yerler:

Şehit Vefa Karakurdu üst geçidi

Yenikapı İDO İskelesi, Yenikapı miting alanı yan yolu

Sahil kuzey-güney Dr Mimar Kadir Topbaş Gösteri, Sanat Merkezi yol ayrımları

Şişli Taşkışla Caddesi ise 10 Haziran 2023 07:00 tarihine kadar kapalı olacaktır.

Alternatif olacak olan yollar ise şunlardır:

Kennedy Caddesi, Bedri Karafakioğlu, Valikonağı,İnönü, Maçka Süleyman Seba caddeleri trafik için kullanılabilir olacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN