İstanbulkart'a tarih sınırlaması! Kartta adı soyadı yazanlar dikkat: İBB o kartları iptal ediyor

İstanbulkart'a tarih sınırlaması! Kartta adı soyadı yazanlar dikkat: İBB o kartları iptal ediyor

İBB, 30 Nisan 2023 tarihi itibarıyla İstanbulkart Kullanım Koşulları Ve Çerçeve Sözleşmesi'nin yürürlüğe gireceğini duyurdu. Bu doğrultuda o kartlar iptal edilecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 30 Nisan 2023 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan yeni İstanbulkart Kullanım Koşulları ve Çerçeve Sözleşmesi ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Buna göre, 3 yıldır kullanılmayan İstanbulkart'lar kullanıma kapatılacak.

Yeni düzenlemeyle, vatandaşların aktif olarak kullanmadığı kartların güvenliğini sağlamayı amaçlayan İBB, böylece halkın güvenli ulaşım hizmetlerinden faydalanmasını kolaylaştırmayı hedefliyor.

ÖNCEDEN HABER VERİLECEK

Kart sahiplerinin mağdur olmaması için, 3 yıl boyunca kullanılmayan kartların durumu önceden haber verilecek ve kullanıcılarına bildirim yapılacak.

Üç yıl boyunca kullanılmayan İstanbulkart'ların kullanıma kapatılacağı açıklandı.

İstanbulkart sahiplerinin bu değişiklikten etkilenmemesi için, uzun süre kullanılmayan kartlarını yeniden kullanmaya başlamaları veya yeni bir kart alarak ulaşıma devam etmeleri öneriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN