İstanbullular 10 günden az kaldı! Meteoroloji uyardı: Kar yağışları geliyor

İstanbullular 10 günden az kaldı! Meteoroloji uyardı: Kar yağışları geliyor

İstanbul'a beklenen kar müjdesi geldi! Tüm İstanbulluların aklında olan "İstanbul'a kar ne zaman yağacak?" sorusuna uzman isim yanıt verdi! Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek İstanbulluları uyardı. 10 günden az kaldı! Kar yağışları geliyor...

Ülke genelinde etkisini sürdüren soğuk hava dalgasıyla ilgili meteoroloji uyarıları art arda gelmeye devam ederken, meteoroloji uzmanı Kerem Ökten İstanbullulara kar uyarısında bulundu.

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Ökten, İstanbullulara kar yağışı için fazla beklemeyeceksiniz diyerek tarih verdi. Kerem Ökten'in verdiği bilgilere göre, 17 Aralık civarında İstanbul'da kar bekleniyor.

ASIL KAR O ZAMAN BAŞLAYACAK

Bu yağışların ardından kar yağışının ülkeye giriş yapacağını söyleyen Ökten şu ifadeleri kullandı: "Avrupa modeli İstanbul adına Kar yağışı için fazla beklemeyeceksiniz demiş. 17 Aralık civarını işaret ediyor. Ondan hemen sonra asıl Kar yağışları Ülkemize gelebilir. Asıl balık o. Onu takip ediyorum..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN