İstanbullular dikkat! Bugün yaşadıklarınız fragmandı... Asıl film 1 Ekim'de başlıyor

İstanbullular dikkat! Bugün yaşadıklarınız fragmandı... Asıl film 1 Ekim'de başlıyor

Son dakika haberi... İstanbul'da bugün biranda etkili olan sağanak yağışlar tüm hayatı felç etmiş durumda. İstanbul'un bazı ilçelerinde sel baskınları yaşanırken vatandaşlar 'İstanbul'da yağışlar ne zaman bitecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. İstanbullular dikkat! Hem sağanak yağış hem de lodos vuracak. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 'Bugün yaşadıklarını fragmandı' dedi ve tarih verdi.

İstanbul ve çevre illerde etkili olan sağanak yağışlar tüm hayatı felç etmiş durumda. İstanbul'un bazı bölgelerinde su baskınları meydana gelirken yağışların ne zaman biteceği merak konusu oldu. Vatandaşlar 'İstanbul'da yağışlar ne zaman bitecek? Bugün hava durumu nasıl? Hangi illerde yağış bekleniyor?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Bugün yaşadıklarınız fragmandı. İstanbullular dikkat! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarih verip uyardı. Asıl film 1 Ekim'de başlıyor! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Çorum ve Ardahan çevreleri, Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir ve Kütahya çevreleri ile İstanbul'un batısı, Manisa'nın kuzeydoğusu, Edirne ve Bursa'nın güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ghhggh-2023-09-28t200059-183.jpg

KUVVETLİ YAĞIŞLAR GELİYOR

Yağışların; Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir ve Kütahya çevreleri ile İstanbul'un batısı, Manisa'nın kuzeydoğusu, Edirne ve Bursa'nın güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. İstanbul'da yağışın akşam 18.00'den sonra kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMI NASIL OLACAK?

İstanbul'da aşırı sıcak ve yağışsız geçen yaz aylarının ardından baraj doluluk oranları yüzde 22 seviyesine kadar geriledi. Meteoroloji'nin hava durumu raporuna göre 5 gün boyunca İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN İSTANBULLULARI UYARDI: ASIL YAĞIŞLAR 1 EKİM'DE GELİYOR!

Hava duru tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten bir son dakika paylaşımında bulundu. İstanbul'a gelecek olan yağışı önceden tahmin eden ve uyaran Ökten, bu sefer korkulan senaryoyu açıkladı. 1 Ekim ile birlikte asıl yağışların İstanbul'a geleceğini belirten Kerem Ökten, "Asıl risk 1 Ekim'de. Vortex sağanak yağışı ihtimali devam ediyor. İstanbullular! Gözünüz kulağınız burada olsun..." uyarısında bulundu.

gfgfgf-2023-09-28t195933-782.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

28 EYLÜL 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h1-001.png
29 EYLÜL 2023 CUMA GÜNÜ

h2-001.png
30 EYLÜL 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h3-001.png
1 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ

h4-001.png
2 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ

h5-001.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN