İstanbulluya yeni müjde! O işlemlerde artık nakit iade dönemi başladı! O tarihe kadar yapmayan kalmasın

İstanbulluya yeni müjde! O işlemlerde artık nakit iade dönemi başladı! O tarihe kadar yapmayan kalmasın

İstanbul'da yaşayan milyonlarca kişi tarafından kullanılan İstanbulkart yeni avantajları ile vatandaşın yüzünü güldürüyor. İstanbulkart sahipleri yaptığı o işlemden %20 nakit iade alacak. O tarihe kadar yapmayanlar pişman olacak. İşte tüm detaylar…

BELBİM AŞ tarafından düzenlenen kampanya İstanbulkart sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Düzenleme kapsamında tüm İstanbulkart kullanıcıları DeFacto mağazalarında yapılan alışverişlerde geçerli olacak ödemelerin %20'sini nakit iade alabilecek.

İSTANBULKART KULLANICILARINA MÜJDE

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar toplu taşıma kullanırken İstanbulkarttan yararlanıyor. Yalnızca bir ulaşım kartıyla sınırlı kalmayı pek çok farklı alanda avantaj sağlayan bu kart günlük kullanımda da birçok farklı alanda yenilikleri de beraberinde getiriyor.

İstanbulkart sahipleri Defacto'da yaptıkları alışverişlerin yüzde 20'si kadar iade alabilecek

İstanbulkart Kampanyası ile birlikte DeFacto mağazalarında yapılan alışverişlerde %20 nakit iade hakkı tanınıyor. Kampanya 3 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak. İstanbul kart kullanıcıları bu süre içerisinde birden fazla alışveriş yaparak ödül kazanma şansını da arttırabilmektedir. İadesi yapılacak maksimum tutar ise 200 TL olarak belirlendi.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

İstanbulkart kampanyası kapsamında kullanıcıların dikkat etmesi gereken detaylar şu şekildedir:

  • Kampanyadan yararlanmak için İstanbulkart’ınızın kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir.
  • Ödül, başarılı işlem sonrası ertesi gün İstanbulkart’a yüklenir.
  • Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
  • İşlemin iptal edilmesi durumunda ödül kazanımı da iptal oluyor.

istanbulkart.jpg

NAKİT İADE NASIL ALINACAK?

İstanbulkart sahipleri ödüllerini İstanbulkart mobil uygulamasını kullanarak ya da bireysel İstanbulkart resmi internet adresi üzerinden gerekli ayarlamalar ile alabilmektedir.

Kampanya süresince ve sonrasında yaşanabilecek sistemsel gecikmeler BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti adına ödüller kısa süre içerisinde hesaplara yüklenecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN