İstanbul’un büyük projesi! Ücretsiz ulaşım, toplu taşıma desteği, nakit iade… İstanbul artık kazançlı

İstanbul’un büyük projesi! Ücretsiz ulaşım, toplu taşıma desteği, nakit iade… İstanbul artık kazançlı

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş büyük proje ile daha kazançlı çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptı vatandaş daha kazançlı çıktı. İstanbul ve BELBİM ortaklığıyla hayata geçirilen projeler İstanbul’u büyük tabloya götürüyor. İşte tüm detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu büyük projelere imza atıyor. İstanbul ve Belbim ortaklığında 4.5 yılda hayata geçirilen projeler vatandaşın yüzünü güldürüyor. İstanbul'un dönüşüm yolculuğuna ortak olan kazançlı çıkıyor. İşte tüm detaylar…

İSTANBUL'UN BÜYÜK YOLCULUĞU

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş tarafından kullanılan İstanbulkartlar artık her alanda geçerli oluyor. İstanbul ve BELBİM tarafından 4.5 yılda hayata geçirilen projeler vatandaşın yüzünü güldürdü.

istanbulkart-4.jpg

İstanbul'un yaşam kartı haline dönüşen İstanbulkart, alışverişten akaryakıda kültür sanattan taksiye kadar geniş bir kullanım yelpazesi sağlıyor. %100 dijitalleşen ulaşımda ödeme sistemi ile birlikte Avrupa'da bir ilk gerçekleştirildi.

Temassız banka ve kredi kartları ile birlikte ulaşım döneminde de yenilikler sunulmaya devam ediyor. Anne kart ile 0-4 yaş arası çocukların annelerine toplu taşıma desteği sağlandı. Onun yanı sıra sosyal kartlar İstanbulkart ile entegre bir hale getirilerek sosyal yardımlara daha kolay bir ulaşım sağlandı.

istanbulkart-mobil.jpg

İstanbulkart Mobil ile para transferi, otomatik yükleme ve acil limit özellikleri ile de finansal işlevsellik arttırıldı. HES kodu ile entegrasyon ve sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım sağlayarak pandemide de aktif rol oynandı.

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tasarlanan İstanbulkartlar ile Cumhuriyeti gelecek yıllara da gururla taşımanın verdiği mutluluk ile birlikte İstakbulkartla 4.5 yılda kazanılan 60 ulusal ve uluslararası ödülün haklı gururunu tüm İstanbul yaşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN